Vis dette i din browser
NY_LOGO_Febr_2021-1

Kør-selv-ture til kendte og ukendte steder

Lørdag den 18. juni og søndag den 26. juni mellem kl. 11 og 12.30 tager myte- og sagnfortæller Joan Almgren dig med rundt til kendte og ukendte steder, og fortæller om de myter og sagn, der knytter sig til stederne.
20220618 Kør selv
Lørdag den 18. juni kører vi rundt om Fårevejle og søndag den 26. juni kører vi fra Dragsholm og sydpå. Begge ture starter kl. 11 på P-pladsen ved Sanddobberne Camping, Kalundborgvej 28, 4534 Hørve. Når du er tilmeldt, får du en turbeskrivelse med angivelse af stop på vejen.
På turen rundt om Fårevejle hører vi om spøgelser på Dragsholm. Der er en rytter, en trold og en drage ved Vejrhøj, varulve på Fårevejle Ås og et meget svært byggeri af en kirke. Vi hører også om nisser, trolden fra Esterhøj og trolden fra Aastofte.
På turen fra Dragsholm og sydpå hører vi om ellefolk og trolddom, helbredende dysser og den blodige kamp ved Blodsgaardene. Også om spøgelser på Vallekilde kirkegård og en kloge kone i Hørve, der kunne helbrede trolddom.
Der kan kun køre 6 biler med på hver tur. Hvor mange I er i bilen, bestemmer du selv. Der medbringes radioer, så vil man ikke stå ud af bilen, så kan man høre fortællingen på radio.
Tilmelding er nødvendig på urbangartner51@gmail.com, og du får svar tilbage, hvis der er plads på turen.
Hver tur koster kr. 50 pr. person og betales på konto 0537-743933 eller Mobile Pay 42711281. Betal først, når du har fået svar.
Der foregår også noget interessant uden for foreningen
Hvad med en guidet tur på det nyindrettede Hempel Glasmuseum med efterfølgende brunch ? Læs mere her
Eller hvad med at opleve Sejerø fra hestevogn ? Læs mere her
Odsherreds Museum
Du får de sidste nyheder på museets hjemmeside her
Du kan også tilmelde dig museets nyhedsbrev på samme side.
Museum Vestsjælland
sammen-om-Odsherred
Kulturhistorisk Forening er identisk med Odsherred Museumsforening
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte formand Kjeld Jensen på telefon 52 24 19 99 eller på
ods.kult.hist.for@gmail.com
Email Marketing Powered by MailPoet